loading image

Foto/Video

X

Servicii Foto / Video - Nunti ; Botezuri

Casetele cu filmarea si montajul nuntii precum si albumul de fotografii sunt aproape singurele amintiri palpabile ale nuntii. Fotografiile surprinse in momentele cheie dar mai ales instantaneele in momentele de relaxare devin dupa nunta cele mai dragi amintiri. Fotografii expresive, pline de emotii si lacrimi de fericire, fotografii care redau momente minunate si pe care le-ati dori nemuritoare.

25310965_1452862711475928_8674377738468347092_o

Echipa “Axinte Films” este formata din oameni cu multa experienta, profesionisti formati in situatii diverse, de la conferinte si evenimente de business pana la nunti si sedinte foto particulare.In timp ne-am implicat in multe proiecte, am cunoscut oameni, am surprins evenimente diverse. Pagina de parteneri a echipei “Axinte Films” aduna doar cateva dintre firmele cele cu care am avut sau avem in mod frecvent proiecte comune.

Echipamentele pe care le folosim sunt echipamente din seria “professional” de la firme cu renume, sunt echipamente variate si acopera o gama larga de nevoi. Suntem in permanenta in pas cu tehnologia si oferim cele mai bune solutii tehnice pentru a surprinde evenimentul la care participam la un nivel inalt de calitate foto, video si audio.

Bogata experienta in acest domeniu ne ajuta sa va oferim un material de buna calitate, realizat cu pasiune, ajutati de tehnica profesionala de ultima ora. Calitate, creativitate si profesionalism. Acestea sunt caile pe care le urmam. Adesea mirii ne aleg pentru ca inteleg importanta acestei zile si vor sa o onoreze si sa o respecte, lasand un profesionist sa se ocupe de crearea nepretuitelor amintiri din acea zi.

Suntem o echipa tanara, pasionata de arta videografica. Va oferim posibilitatea de a retrai cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra cu ajutorul imaginii.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: