fbpx

Veronica Voroneanu – Solista

X

Despre Veronica Voroneanu alias "Vewe Corason"

Veronica, este o mandra si valoroasa reprezentanta a muzicii de petrecere. Dragostea sa pentru cantul traditional nu se exprima doar prin repertoriul sau variat, ci si prin armonia pe care o creaza la fiecare petrecere reusind sa ridice toata lumea la dans.

Prin talentul interpretativ si vocea ei calda, voce care speram sa va unga pe suflet si pe dumneavoastra la evenimentele personale si unice pe care le veti avea cu diverse ocazii, Veronica reuseste de fiecare data sa creeze o atmosfera placuta demna de o petrecere pe placul inimii dv.!

Atunci cand spunem Vewe Corason, totul este la superlativ! O aparitie exotica, Veronica este o romanca frumoasa si talentata, dar cu radacini din Moldova, de unde a mostenit focul si pasiunea cantecelor, pline de armonie.

Insa atunci cand este pe scena sau pe ringul de dans, Veronica straluceste cu adevarat! Este talentata, energica, stilata, sigura pe sine, are o voce incantatoare si un repertoriu variat, cu care isi cucereste de fiecare data auditoriul.

Desi este foarte tanara, a acumulat o experienta remarcabila in cariera sa muzicala, care ii permite sa abordeze cu usurinta genuri muzicale variate si sa ofere intotdeauna prestatii live de exceptie. Ascultati-o alaturi de cea mai buna formatie de nunta, Catalin Cristea Music Band.

Veronica, este o interpreta care se evidentiaza nu doar prin simpatie, dar si prin talentul sau muzical, prin naturaletea cu care isi incanta auditoriul. Ascultati-o, cu siguranta va va cuceri si pe dumneavoastra!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: